serveis bugaderia garrafA Bugaderia Industrial Garraf ens caracteritzem per ser una empresa amb una àmplia experiència en el rentat i lloguer de teixits industrials, oferint un servei a mida de les necessitats de la teva empresa. Els nostres serveis van dirigits a tot tipus d’empreses que necessitin rentat, assecat, planxat i plegat de roba. Ens focalitzem tan en el camp de l’hostaleria (hotels, restaurants i centres esportius). Amb 24 anys d’experiència, Bugaderia Industrial Garraf, s’ha convertit en un referent a la comarca ja que ofereix als clients un servei de primera amb uns estàndards de qualitat que satisfan les expectatives de les persones que sol·liciten els nostres serveis.

Especialitzats en:

  • Hotels: 

    A l’àmbit hoteler la bugaderia té un paper crucial ja que constitueix un servei elemental per als hostes. La pulcritud en els llençols, les tovalloles i en tots les robes que formen part de l’hotel no és un valor afegit, sinó que és un valor imprescindible per a qualsevol client.

  • Restaurants: 

    L’Hosteleria és una de les nostres especialitats. El ritme frenètic dels bars i restaurants ens obliga a rentar jocs de taula , roba de cuina,… de manera ràpida i amb la màxima eficàcia per a que tot estigui apunt per a cada àpat.  

RECOLLIDA I ENTREGA DIÀRIA A DOMICILI

A Bugaderia Industrial Garraf recollim la roba cada dia al domicili que ens indiqui el client i un cop el servei està fet, la entreguem a domicili de recollida o a un altre, depenent de les necessitats del client. Disposem d’una flota de transport pròpia que ens garanteix amb rapidesa la recollida i entrega del producte als nostres clients.

RENTING DE ROBA PLANA

Necessites llençols, tovalloles, jocs de taula...? A Bugaderia Industrial Garraf t’oferim la possibilitat de llogar la roba plana que desitgis.

RENTAT, ASSECAT, PLANXAT I PLEGAT DE ROBA PLANA

Amb quasi un quart de segle d’experiència a Bugaderia Industrial Garraf i gràcies a la maquinària d’última generació som especialistes en el rentat, assecat, planxat i plegat de roba plana (llençols, tovalloles, jocs de taula, etc...)

PERSONALITZEM LA ROBA DEL TEU ESTABLIMENT AMB EL TEU LOGOTIP

A Bugaderia Industrial Garraf personalitzem la roba de llit, llençols, toballloles, etc. amb el logotip del teu establiment.