A Bugaderia Industrial Garraf disposem de tecnologia d’última generació pel què fa a la maquinària. Les nostres màquines permeten rentar, assecar, planxar i plegar amb les tècniques més avançades del mercat. Gràcies a la tecnologia podem assegurar la màxima eficàcia en el nostre servei. Tanmateix, l’equip humà, també és un dels nostres punts forts. L’equip de treballadors i treballadores està format per personal jove i dinàmic que garanteix un bon funcionament de la planta i una bona resposta davant les necessitats dels nostres clients.

Recollim la roba a domicili, si es requereix, ja que disposem d’una flota de transport pròpia. Una vegada tenim la roba, fem la bugada corresponent centrant-nos amb el tracte curós del teixit. Per exemple, encara que s’hagi d’eliminar molta brutícia, en un rentat es lluita per preservar la integritat de les fibres. A Bugaderia Industrial Garraf apostem per la qualitat del servei en tota la seva traçabilitat, des de la recollida de la roba fins a l’entrega d’aquesta.

Tot i la especialització pel què fa a l’hostaleria, Bugaderia Industrial Garraf ofereix el servei de bugaderia, lloguer i personalització de roba a qualsevol tipus de negoci. Estem a la seva disposició!